سلامت نیوز:یک متخصص عفونی و فلوشیپ گفت: چنانچه لپسیس درمان نشود اثرات خطرناکی روی کلیهها، مغز و گوش میگذارد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر محمدرضا ناظر با بیان اینکه بیماریهای ناشی از کمبود ویتامینهایی نظیر C منجر به بروز خونریزی میشوند، اظهار کرد: افرادی که بهداشت دهان و دندان را رعایت نکرده یا دخانیات (سیگار) استعمال میکنند به التهاب لثه دچار میشوند.
وی اضافه کرد: بسیاری از میکروبهایی که در دهان وجود دارند، مستعدند و به راحتی وارد خون شده و بسیاری از بیماریها نظیر قلبی و عروقی را ایجاد میکنند. داشتن دهان و دندان سالم باعث میشود فرد قلب و بدن سالمی داشته باشد.
ناظر با بیان اینکه مسواک زدن شدید منجر به بروز التهاب در لثه میشود، افزود: افرادی نظیر زنان باردار، شیمی درمانی، پیوندی، سرطانی و کسانی که کورتون استفاده میکنند و به بیماری نقص ایمنی دچارند، چنانچه بهداشت دهان و دندان را رعایت نکنند در معرض عفونت خونی لپسیس قرار میگیرند.
این متخصص عفونی و فلوشیپ تصریح کرد: لپسیس یک بیماری جدی است که معمولا زمانی رخ میدهد که باکتری در ریه، رودهها، مجاری ادراری و مثانه سمی تولید میکند و به سیستم ایمنی و ارگانها و بافتهای بدن حمله میکند. چنانچه درمان نشود اثرات خطرناکی بر روی کلیهها، ریه، مغز و گوش میگذارد.
وی یادآور شد: افراد رماتیسمی که میخواهند دارو مصرف کرده و افراد سرطانی که میخواهند شیمی درمانی انجام دهند و افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی قبل از هر اقدامی باید بررسی کنند که بیماریهای عفونی دهان و دندان نداشته باشند.
یک متخصص عفونی و فلوشیپ گفت: چنانچه لپسیس درمان نشود اثرات خطرناکی روی کلیهها، مغز و گوش میگذارد.
نظر شما